Wie we Zijn

Marlene van steensel
Marlene is oprichter en bestuurder van BE4YOU2. Zij treedt op als coach, trainer, projectleider en adviseur. Dit doet zij tevens vanuit haar eigen bedrijf Van Steensel Verandermanagement. Ook is zij als freelance docent werkzaam bij NCOI opleidingen.
Jacqueline Santbergen
Jacqueline treedt op als bestuurder en projectbegeleider. Zij heeft ruime ervaring als bestuurder en in jeugdzorg. Zo is zij betrokken bij stichting Zin in Jeugdzorg redacteur van het inspiratieboek Zie je mijn passie. Daarnaast werkt zij als zelfstandig trainer en adviseur vanuit The Blending Experience.
Gunnar Eric Gijbels
Werkt als adviseur voor de school begeleidingsdienst voor Vrijescholen. Voor BE4YOU2 Treedt hij op als inhoudelijk projectadviseur bij de opzet van het leerervaringshuis.
Miko-Serko Carels
Miko-Serko Carels heeft veel ervaring in het werken met jongeren en het opzetten van netwerken onder andere bij JongWijs en Power4Youth. Ook is hij als trainer verbonden geweest Europese project Quality4Children. Miko Serko is bij Be4you2 trainer en ervaringscoach onder andere in het ervaringshuis voor zwerfjongeren in Utrecht.
Elzo Niemeijer
Werkt als netwerkregisseur bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Rotterdam Rijnmond en als (theater) docent bij diverse profit- en non-profit organisaties in de Randstad. Voor BE4YOU2 wordt hij als trainer ingezet voor o.a. de training Van maatje tot meester.

Adviseurs

Yvonne Kooijman
Yvonne is kinder- en jeugdpsycholoog. Werkte 20 jaar voor Youké; instelling voor jeugd& opvoedhulp, waaronder op de afdeling kwaliteit, innovatie en onderzoek. Wij maken graag gebruik van haar ruime ervaring onder andere in het begeleiden van jonge kinderen met ernstige ontwikkelings – en/of gedragsproblemen en hun gezinnen. Voor BE4YOU2 treedt zij op als adviseur onderzoek en methodiekontwikkeling.
Renate Roest
Renate treedt op als adviseur bij BE4YOU2. Renate heeft meer dan 16 jaar werk ervaring in de jeugdhulpverlening als pedagogisch medewerker, ambulant hulpverlener en teamleider. Zij werkt als coach vanuit haar eigen bedrijf Sprongvooruit. Voor Be4you2 geeft zij adviezen op het gebied van de trainingen voor jongeren en voor hulpverleners.