Bestuur/Organisatie

Yvonne Kooijman
Yvonne is voorzitter van BE4YOU2. Ze is kinder- en jeugdpsycholoog. Werkte 20 jaar voor Youké; instelling voor jeugd& opvoedhulp, waaronder op de afdeling kwaliteit, innovatie en onderzoek.
Elzo Niemeijer
Elzo is manager bij welzijnsorganisatie Delft voor Elkaar. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de jeugdzorg. Voor BE4YOU2 wordt hij als trainer ingezet voor o.a. de training Van maatje tot meester.
Sheila Kroon
Jurist, mediator, bewindvoerder en executeur.
Marlene van steensel
Marlene is oprichter van BE4YOU2. Binnen BE4YOU2 is Marlene momenteel actief als coach, trainer, projectleider en adviseur. Zij is projectleider van het project Aan Boord: Voor jongeren tussen Wal en Schip, het project Empowered by experience, community building for care leavers en als adviseur betrokken bij diverse andere projecten op het gebied van ervaringsdeskundigheid. Daarnaast is zij actief als free-lancer vanuit haar eigen bedrijf: Van Steensel Verandermanagement. Ook is zij als freelance docent werkzaam bij NCOI opleidingen.

Ervaringscoaches

Monique Stok
Personal- & Loopbaancoach
Nadine Kramer
Trainingsactrice met ervaringsdeskundigheid in de jeugdhulpverlening.
Miko-Serko Carels
Miko-Serko Carels heeft veel ervaring in het werken met jongeren en het opzetten van netwerken onder andere bij JongWijs en Power4Youth.
Saida Ababou
Saida Ababou is Ervaringscoach, co-trainer en voorlichter bij Be4You2.
Friso van Doesburg
Auteur “Uit Huis“. Conceptontwikkelaar voor organisaties die zorg anders willen benaderen en organiseren.
Lize Vandenberghe
Ervaringsdeskundig consulente jeugdzorg (plus) ZZP

Samenwerkingspartners

Marie van Steensel
Meewerkend directrice Praktijk Mirosa. Oprichter & Voorzitter rvb Stichting Project Mirosa.
Johan Hoogendijk
Johan Hoogendijk is een creatieve ontdekkingsreiziger en vuurmaker. Zijn expertise ligt in het activeren van mensen, creatief bedenken en het opzetten van diverse projecten vanuit eenvoud en innovatie. Maar bovenal: vanuit een idee.
Sarah Mangroe
Co-Founder Besef FF bij Young Infinity https://besef-ff.nl/
Moraya de Haan
Social worker en sing&song writer https://besef-ff.nl/

Adviseurs

Jacqueline Santbergen
Jacqueline is mede-oprichter en – bestuurder en treedt op als projectbegeleider, coach en trainer. Daarnaast werkt zij als adviseur en coach vanuit The Blending Experience.
Gunnar Eric Gijbels
Werkt als adviseur voor de school begeleidingsdienst voor Vrijescholen. Voor BE4YOU2 Treedt hij op als inhoudelijk projectadviseur bij de opzet van het leerervaringshuis.