Wie we Zijn

Marlene van steensel
Marlene is oprichter en bestuurder van BE4YOU2. Zij treedt op als coach, trainer, projectleider en adviseur. Dit doet zij tevens vanuit haar eigen bedrijf Van Steensel Verandermanagement. Ook is zij als freelance docent werkzaam bij NCOI opleidingen.
Miko-Serko Carels
Miko-Serko Carels heeft veel ervaring in het werken met jongeren en het opzetten van netwerken onder andere bij JongWijs en Power4Youth. Ook is hij als trainer verbonden geweest Europese project Quality4Children. Miko Serko is bij Be4you2 trainer en ervaringscoach onder andere in het ervaringshuis voor zwerfjongeren in Utrecht.
Elzo Niemeijer
Werkt als netwerkregisseur bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Rotterdam Rijnmond en als (theater) docent bij diverse profit- en non-profit organisaties in de Randstad. Voor BE4YOU2 wordt hij als trainer ingezet voor o.a. de training Van maatje tot meester.
Saida Ababou
Saida Ababou is Ervaringscoach, co-trainer en voorlichter bij Be4You2. Zij heeft ruime expertise op het gebied van dak en thuisloze jongeren. Voor Youké, jeugdzorgaanbieder, is Saida projectmedewerker geweest in de opvang van dak-en-thuisloze jongeren in het Ervaringshuis. Zij werkte als ambulant hulpverlener/traject begeleider bij Stichting U-centraal /Back up en als vrijwilliger bij U-2Beheard.

Adviseurs

Yvonne Kooijman
Yvonne is kinder- en jeugdpsycholoog. Werkte 20 jaar voor Youké; instelling voor jeugd& opvoedhulp, waaronder op de afdeling kwaliteit, innovatie en onderzoek. Wij maken graag gebruik van haar ruime ervaring onder andere in het begeleiden van jonge kinderen met ernstige ontwikkelings – en/of gedragsproblemen en hun gezinnen. Voor BE4YOU2 treedt zij op als adviseur onderzoek en methodiekontwikkeling.
Gunnar Eric Gijbels
Werkt als adviseur voor de school begeleidingsdienst voor Vrijescholen. Voor BE4YOU2 Treedt hij op als inhoudelijk projectadviseur bij de opzet van het leerervaringshuis.
Jacqueline Santbergen
Jacqueline is mede-oprichter en – bestuurder en treedt op als projectbegeleider, coach en trainer. Zij heeft ruime ervaring in diverse rollen in de (jeugd)zorg: van hulpverlener tot toezichthouder. Zij maakte deel uit van de redactie van het inspiratieboek “Bewegen in Bevlogenheid” (Stichting Zin in Jeugdzorg). Daarnaast werkt zij als adviseur en coach vanuit The Blending Experience.
Friso van Doesburg
Auteur “Uit Huis“. Conceptontwikkelaar voor organisaties die zorg anders willen benaderen en organiseren.