Bestuur/Organisatie

Marlene van steensel
Marlene is oprichter van BE4YOU2. Binnen BE4YOU2 is Marlene momenteel actief als coach, trainer, projectleider en adviseur. Zij is projectleider van het project Aan Boord: Voor jongeren tussen Wal en Schip, het project Empowered by experience, community building for care leavers en als adviseur betrokken bij diverse andere projecten op het gebied van ervaringsdeskundigheid. Daarnaast is zij actief als free-lancer vanuit haar eigen bedrijf: Van Steensel Verandermanagement. Ook is zij als freelance docent werkzaam bij NCOI opleidingen.
Yvonne Kooijman
Yvonne is voorzitter van BE4YOU2. Ze is kinder- en jeugdpsycholoog. Werkte 20 jaar voor Youké; instelling voor jeugd& opvoedhulp, waaronder op de afdeling kwaliteit, innovatie en onderzoek.
Elzo Niemeijer
Elzo is manager bij welzijnsorganisatie Delft voor Elkaar. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de jeugdzorg. Voor BE4YOU2 wordt hij als trainer ingezet voor o.a. de training Van maatje tot meester.
Sheila Kroon
Jurist, mediator, bewindvoerder en executeur.
Miko-Serko Carels
Miko-Serko Carels heeft veel ervaring in het werken met jongeren en het opzetten van netwerken onder andere bij JongWijs en Power4Youth.

Samenwerkingspartners

Johan Hoogendijk
Johan Hoogendijk is een creatieve ontdekkingsreiziger en vuurmaker. Zijn expertise ligt in het activeren van mensen, creatief bedenken en het opzetten van diverse projecten vanuit eenvoud en innovatie. Maar bovenal: vanuit een idee.
Friso van Doesburg
Auteur “Uit Huis“. Conceptontwikkelaar voor organisaties die zorg anders willen benaderen en organiseren.